Etusivu » Ekstraluotto.fi

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Ekstraluotto.fi

Ekstraluotto.fi on lahtelaisen WHT-Yhtiöt Oy:n omistama lainasivusto. WHT on yhteydessä pikavippeihin erikoistuneeseen J.W.-Yhtiöihin, jolla on ollut ongelmia myös kuluttajaviranomaisen kanssa. Ekstraluotto on kuitenkin erillinen palvelu. Lue lisää.

Siirry Ekstraluoton sivuille >>

 

Millaista on Ekstraluotto.fi-laina?

Vuonna 2006 perustettu Ekstraluotto tunnettiin vielä muutama vuosi sitten ylihinnoiteltuna pikavippinä. Kun pikavipit muuttuivat käytännössä mahdottomiksi vuoden 2013 lakimuutosten myötä, Ekstraluotto.fi suljettiin. Nyt sivusto on avattu uudestaan aivan erilaisella tuotetarjonnalla.

Ekstraluotto.fi myöntää kuluttajille tililuottoja. Tililuoton ideana on, että velallisella on käytettävissään lainatili, josta rahaa voi nostaa itselleen sopivassa tahdissa suuria tai pieniä summia. Niin kauan kuin avoimen lainan kokonaissumma ei ylitä sovittua luottolimiittiä, uutta lainaa voi aina nostaa lisää.

Laina maksetaan valinnan mukaan takaisin joko kerralla tai kuukausierissä. Kuukausittain maksettuna tililuotolle kertyy luonnollisesti enemmän korkoa.

 

Miten Ekstraluottoa haetaan?

Ekstraluottoa haetaan verkon kautta. Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset. Nopeimmillaan laina voidaan hyväksyä jopa alle vartissa. Ensimmäisen lainanoston rahat siirtyvät asiakkaan pankkitilille välittömästi tämän jälkeen, jos tili sijaitsee jossakin seuraavista pankeista: Nordea, Osuuspankit, Danske Bank, Aktia, Paikalliset Osuuspankit ja Säästöpankit. Muissa pankeissa siirto voi kestää arkipäivän tai kaksi pidempään.

Tilin avaamisen jälkeen lainaa voi nostaa välittömästi jopa pelkällä tekstiviestillä.

Hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias ja enintään 70-vuotias Suomessa asuvalle Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tulotason pitää luonnollisesti riittää lainan lyhennysten maksuun.

 

Mitä Ekstraluotto maksaa?

Ekstraluotto on melko tyypillinen tililuotto. Sen luottolimiitti on 2100 euroa. Pienin mahdollinen nosto on 10 euroa. Nostettaessa lainasummasta vähennetään 19 % nostoprovisio. Tämä on erittäin korkea maksu verrattuna useimpiin muihin tililuottoihin. Lainasta ei peritä tilinhoitomaksuja tai avausmaksua.

Avoimeen luottoon lisätään joka kuukausi 8,9 % korko. Lainaa lyhennetään vähintään 10 % suuruisissa kuukausierissä. Nopeampi maksaminen on tosin suotavaa.

Lainan arvioitu todellinen vuosikorko on 238,71 %, jos lainasumma on 800 euroa ja maksuaika 12 kuukautta.

Ekstraluotto ei ole erityisen kannattava laina. Paljon edullisempia kulutusluottoja löytyy markkinoilta. Tililuotoista esimerkiksi Credit24 on paljon edullisempi ja luotettavampi.

Siirry Ekstraluoton sivuille >>

 

Ekstraluotto.fi yhteystiedot

WHT-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti

Sähköposti: [email protected]
Puh: 03 3399 3604 (vain ppm/pvm)

Asiakaspalvelu on auki ma-pe klo 8.30-22 sekä la-su klo 11-19.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]