Etusivu » Edullisin vakuudeton laina

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Edullisin vakuudeton laina

Vakuudettomia kulutusluottoja tarjotaan netissä laajalla rintamalla. Oikean lainan valitseminen voi olla vaikeaa. Selvitimme, mikä on edullisin vakuudeton laina. Lue lisää.

 

Ilmaiset ensilainat: Ferratum ja Vivus

Vivus laina heti tilille ilmaiseksiKaksi lainasivustoa – Ferratum ja Vivus – tarjoavat uusille asiakkaille sisäänheittotuotteena ilmaista pikavippiä. Tämä on kiistatta halvinta markkinoilla olevaa kulutusluottoa, kunhan laina vain maksetaan sovitussa ajassa takaisin. Piilokuluja ei ole eikä ilmainen laina velvoita asiakasta pysymään kyseisen sivuston laina-asiakkaana tulevaisuudessa.

Ferratum Koroton on 50-300 euron suuruinen pikavippi. Maksuaika on lainan suuruudesta riippuen 7-30 vuorokautta. Hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias. Koroton-lainan sujuvasti maksettuaan asiakkaan on mahdollista avata Ferratum Joustava -luottotili. Joustava ei ole kuitenkaan markkinoiden edullisin tililuotto.

Vivus.fi -sivuston ilmainen vippi on suuruudeltaan 10 – 400 euroa ja maksuaikaa tarjotaan 3-30 päivää. Piilokuluja ei ole, vaan laina on aidosti maksuton, kunhan se maksetaan ajallaan takaisin. Lainan ikäraja on 20 vuotta.

 

Santander-kulutusluotto on edullista

SantanderEspanjalainen Santander tarjoaa suomalaisille 2000 – 50 000 euron suuruisia kulutusluottoja. Laina-aika on enimmillään 10 vuotta. Santanderin kulutusluotto on suhteellisen edullista. 25 000 euron lainaa tarjotaan 8,08 % nimelliskorolla. Todellinen vuosikorko on 9,18 %, jos maksuaikaa on kymmenen vuotta. Enimmillään vuosikorko on hieman alle 20 %, kun kyse on pienemmistä lainasummista.

Vaikka Santander ei kaipaa vakuuksia, se seuloo asiakkaansa melko tarkasti. Lainaa ei myönnetä alle 26-vuotiaille. Bruttotulojen pitää olla vähintään 1375 euroa kuussa ja 16 500 euroa vuodessa.

 

Halino-laina kannattaa

halinoRuotsalainen Halino (eli entinen Halens) tarjoaa 100 – 3000 euron suuruisia kulutusluottoja enintään viiden vuoden laina-ajalla. Lainan enimmäismäärä kaksinkertaistuu, jos mukana hakemuksessa on pätevä rinnakkaishakija. Luoton todellinen vuosikorko on tällä hetkellä 29,84 % kaikkine kuluineen.

Halino tarkistaa hakijan tulotason tositteiden avulla. Hakijan pitää olla vähintään 22-vuotias.

 

Ellos Yksityislaina on toinen hyvä vaihtoehto

Ellos Yksityislaina on toinen edullinen vakuudeton kulutusluotto Ruotsista. Se muistuttaa aika paljon Halinoa. Lainan suuruus on 100 – 2500 euroa ja laina-aika enintään viisi vuotta. Todellinen vuosikorko on 31,37 %.

Kuten Halino myös Ellos tarkistaa hakijoiden tulotason ja riittävän maksukyvyn. Lainan alaikäraja on melko tiukka, 25 vuotta.

 

Svea Direkt on edullinen mutta tiukka

Tämän hetken edullisimmat kulutusluotot näyttävät tulevan pääasiassa Ruotsista. SveaDirekt-kulutusluotto on vakuudeton 2000 – 8500 euron suuruinen laina, jonka maksuaika on 2-10 vuotta. Lainan todellinen vuosikorko on vain 13,43 % lainasumman ollessa 7500 euroa ja laina-ajan 5 vuotta.

Hakijalla pitää olla ikää 20-65 vuotta. Hakijan tulotaso ja maksukyky tarkistetaan etukäteen. Yhteishakijan kanssa lainan myöntämiseen todennäköisyys kasvaa

 

Ostosraha on hyvä suomalainen pienlaina

logo_ostosrahaOstosraha on suomalaisen OPR-Vakuus Oy:n lainasivusto, josta voi hakea 400 – 3000 euron suuruisia pienlainoja. Maksuaikaa myönnetään on 1-5 vuotta. Todellinen vuosikorko on 29,86 %, jos lainasumma on 3000 euroa ja maksuaika viisi vuotta.

Rahat siirtyvät asiakkaan tilille nopeasti verkkohakemuksen hyväksymisen jälkeen. Huomaa, että hakijalla pitää olla ikää vähintään 20 vuotta.

 

 

Muista myös pankkien vakuudettomat kulutusluotot

Myös pankit tarjoavat vakuudettomia kulutusluottoja. Pankkien vaatimukset lainan tarjoamiselle ovat tiukemmat kuin pankkien ulkopuolisilla lainayhtiöillä, mutta toisaalta korkotaso on huomattavasti matalampi.

Edullisinta vakuudetonta kulutusluottoa tarjoaa Suomessa S-Pankki. Lainasumma on 5000 – 20 000 euroa ja maksuaika pisimmillään 12 vuotta. Hakijan pitää olla vähintään 25-vuotias ja hänen tulojensa täytyy olla vähintään 24 000 euroa vuodessa. Jos lainaa haetaan yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, ehdot voivat olla löyhemmät. S-Lainan todellinen vuosikorko 10 000 euron lainasummalla ja 60 kk maksuajalla on 9,934 %.