Etusivu » Edullisin tililuotto juuri nyt

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Edullisin tililuotto juuri nyt

Tililuotot rynnivät Suomeen perinteisten pikavippien poistuttua markkinoilta kesällä 2013. Nyt uusia tililuottoja tunkee ovista ja ikkunoista. Osa tililuottoja markkinoivista verkkosivuista on vanhojen vippifirmojen perillisiä, osa kokonaan uusia tulokkaita. Nopeasti muuttuvilla lainamarkkinoilla voi olla vaikea aina tietää, mikä on edullisin tililuotto juuri nyt.

Siksi me selvitimme asian sinua varten. Lue lisää.

 

Miten tililuotto toimii?

Tililuotto on lainatili, joka muistuttaa luottokorttia tai pankkien käyttöluottoja. Asiakkaalle myönnetään tili, jolta hän voi nostaa vapaasti lainarahaa luottolimiittiin saakka. Kun limiitti on saavutettu, asiakas ei voi nostaa enempää lainaa ennen kuin ainakin osa lainasta on maksettu takaisin.

Lainaa lyhennetään yleensä kerran kuukaudessa.

Eri tililuotoista peritään erilaisia kuluja. Mahdollisia kuluja ovat:

  • Tilin avausmaksu. Tämä ei yleensä koske tililuottoja.
  • Kuukausittainen lainanhoitomaksu. Myös tämä on tililuotoissa harvinainen.
  • Prosentuaalinen nostoprovisio jokaisen lainan nosto yhteydessä. Tämä on pankkien ulkopuolisissa tililuottoissa kaikkein yleisin kulu, usein jopa ainoa.
  • Kuukausittainen prosentuaalinen korko, joka lasketaan käytössä olevasta lainapääomasta. Tämä tulee kyseeseen vain, jos velkaa ei makseta takaisin kuukauden sisällä. Kuukausittainen korko on yleensä noin 10 %.

 

Tililuottojen hinnat juuri nyt, 200 – 1000 euron luotto

Seuraavassa taulukossa on listattuna suosituimpien tililuottojen hinnat 1000 euron mukaan laskettuna, kuukauden maksuajalla. Taulukon summat tarkoittavat, paljonko asiakkaan on maksettava takaisin kuukauden sisällä välttyäkseen ylimääräisiltä korkokuluilta.

200 € nosto500 € nosto2000 € nosto
Credit24.fi234 €558 €2177 €
Euroloan220 €525 €2100 €
Everyday230 €757 €2300 €
Ferratum Joustava225 €563 €2250 €
Laina.fi Käyttölaina227 €568 €2270 €
Lainasto230 €575 €2300 €
Suomen tililuotto230 €575 €2300 €
  • Huomaa, että näihin hintoihin voidaan lisätä vielä tilannekohtaisia lisäkuluja, joita lainayritys ei mielellään esittele tilin avaaville asiakkaille. Tästä syystä valitse lainoja vain pitkällä tähtäimellä luotettavaksi osoittautuneilta lainasivustoilta, kuten Everyday ja Ferratum.
  • Huomaa myös, että ainakin Credit24 perii joka kuukausi jopa 17,95 euron tilinhoitomaksun. Tämä on laskettu mukaan lainan hintaan ylläolevassa taulukossa.
  • Euroloan perii monenlaisia lisäkuluja, joten heidän edulliseen hintaansa ei voi luottaa. Heidän julkinen palveluhinnastonsa on sangen epämääräinen, joten varmuutta juuri sinulta perittävistä kuluista ei voi saada etukäteen.

 

Top 3 edullisimmat tililuotot juuri nyt

Vertailumme perusteella edullisimmat tililuotot juuri nyt ovat:

  1. Credit24.fi. Tämän lainatyypin kanssa kannattaa tosin muistaa, että toisin kuin useimmat kilpailijansa, Credit24 perii säännöllisiä kuukausimaksuja. Tämän lisäksi yrityksellä on tarjolla monia asiakkuustasoja (Basic, Bronze, Silver, Gold, Platinum), jotka vaikuttavat lainan hintaan.
  2. Ferratum Joustava. Ferratum on luotettu pitkän linjan kulutusluottoyritys ja heidän tililuottonsa on juuri sitä vakuuttavaa peruslaatua, johon on totuttu.
  3. Laina.fi Käyttölaina. Muista, että Laina.fi edellyttää palkkakuitteja ja muita oleellisia tositteita, ennen kuin se myöntää tililuoton.

Tietenkin pankkien, kuten Danske Bankin ja Nordean, tarjoamat tililuotot ovat ylivertaisesti edullisempia kuin mikään, mitä nämä kulutusluottoyritykset pystyvät tarjoamaan. Pidä se mielessäsi, kun pohdit, kannattaako sinun avata tililuotto luottosivustojen kautta.