Etusivu » Edullisin pikalaina

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Edullisin pikalaina

Vaikka pikavippien kulta-aika onkin ehkä ohi, yhä nykyään netistä on mahdollista saada nopeaa lainaa vaivattomasti. Selvitimme, mikä on edullisin pikalaina. Lue lisää.

 

Ferratum

Ferratum tarjoaa asiakkailleen jopa 2000 euron luottotilin, jolta voi tehdä ensimmäisen noston 30 vrk korottomalla maksuajalla.

Kun olet uusi asiakas, saatkin täten käyttöösi 30 vuorokaudeksi luottotilin ilman mitään kustannuksia.

Jos olet vanha asiakas, voit tehdä nostoja luottotililtäsi näppärästi napin painalluksella.

Ferratum tarjoaa myös suurempaa Prime-lainaa, mutta siinä ei ole tarjolla ilmaista ensilainatarjousta.

Siirry Ferratumin sivuille >>

Vivus

Vivus laina heti tilille ilmaiseksiVivus tarjoaa 10 – 2010 euron suuruisia vippejä 3-30 päivän maksuajalla. Maksuaika on erittäin lyhyt, joten todellista vuosikorkoa parempi vertailukeino on euromääräisen hinnan tarkastelu. Esimerkiksi 2010 euron laina seitsemän vuorokauden laina-ajalla maksaa 163 euroa. Kuukauden laina-ajalla sama summa maksaa 301 euroa. Ei siis mitenkään halpaa lainaa, mutta joustava vaihtoehto sentään.

Huomaa, että ensilainan hakijalle Vivus myöntää enintään 400 euron suuruista lainaa, mutta laina on täysin ilmaista, kunhan se maksetaan takaisin ajallaan. Vippiin ei tällöin liity mitään piilokuluja eikä velvotteita ottaa lisää lainaa myöhemmin.

Siirry Vivuksen sivuille >>

 

Ostosraha

logo_ostosrahaOstosraha.fi kauppaa suomalaisille pienlainoja, joiden suuruus on 400 – 3000 euroa. Lainoille myönnetään enimmillään viisi vuotta maksuaikaa. Lainan todellinen vuosikorko riippuu sen suuruudesta ja valitusta maksuajasta. 3000 euron lainasumma kerää viiden vuoden maksuajalla todellista vuosikorkoa 29,86 %.

Lainahakemus täytetään verkossa ja rahat siirretään asiakkaalle minuuttien sisällä hakemuksen lähettämisestä. Pitkiä tarkistuskierroksia ei siis tehdä ennen hakemuksen hyväksymistä. Hakijan tulee olla 20-75-vuotias Suomen kansalainen.

Siirry Ostosrahan sivuille >>

 

Tililuotot toimivat myös pikalainana

Markkinoilla toimivat lukuisat tililuotot, kuten Everyday, Euroloan ja Credit24 toimivat käytännössä kuin pikavipit, kunhan palveluun on ensin kirjautunut. Tililuotto on laina, jota asiakas voi nostaa aina tarpeensa mukaisesti pieniä tai suuria määriä ja maksa takaisin joko kerralla tai sitten vähitellen kuukausierinä. Tililuotto toimii siis hieman kuin luottokortti.

Useimpien tililuottojen limiitti on 2000 euroa, mutta myös korkeampi luottorajoja löytyy.

Tililuottojen kulut koostuvat kuukausikorosta ja nostoprovisiosta. Lisäksi osa lainayrityksistä perii maksun lainatilin avaamisesta ja jopa kuukausittaisia lainanhoitomaksuja. Jos aiot käyttää tililuottoa pikavippinä, kannattaa siis katsoa tarkkaan lisäkulut. On tyhmää maksaa valtava avausmaksu, jos lopulta tarvitset vain 50 euroa lainaa.