Etusivu » Diners Club -lounget muuttuvat maksullisiksi

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Diners Club -lounget muuttuvat maksullisiksi

Pari päivää sitten Helsingin Sanomat pakotti Diners Clubin edustajan selkä seinää vasten. Suosittu luottokortti on nimittäin muuttamassa lentokenttien suositut lounge-tilansa yllättäen maksullisiksi. Huijaako Diners Club asiakkaitaan? Lue lisää.

Mikä muuttuu?

Diners Clubin luottokorteista poistuu etu, joka on sallinut asiakkaiden viettää aikaa ilmaisissa lentokenttäauloissa eri puolilla maailmaa, lukea lehtiä, levätä, työskennellä. Vast’edes Diners perii lounge-vierailijoilta 19 euron pääsymaksun.

Huomaa, että Premium-kortin haltijoilla etu kuitenkin säilyy.

Onko Diners Club huijannut asiakkaita?

Vielä äskettäin Diners Club markkinoi korttiaan ilmaisella pääsyllä auloihin. Äkillinen muutos on saanut asiakkaat suuttumaan. Jo sadat suomalaiset asiakkaat ovat palauttaneet korttinsa. Muutoksen päämääränä on ollut hankkiutua eroon asiakkaista, jotka ovat käyttäneet korttia ainoastaan viettääkseen aikaa ilmaisissa aulatiloissa ja ilmeisesti tässä on onnistuttu.

Helsingin Sanomien toimittaja kuitenkin ihmettelee, miten virvoitusjuomasta ja suolapähkinöistä voidaan periä 19 euron maksu. Diners Clubin edustajan mukaan tuo summa ei riitä edes kattamaan lounge-tilojen kustannuksia.

Kilpailu- ja kuluttajaviraston kommenttien perusteella Diners on toiminut vähintään kyseenalaisesti. Maksukortin markkinoiminen ilmaisella edulla, jonka yhtiö tietää pian poistuvan, ei ole eettistä. Diners ei ole välttämättä huijannut asiakkaita, mutta ainakin aktiivisesti johtanut harhaan.

Jos asiakas haluaa peruuttaa korttinsa tämän muutoksen vuoksi, Diners hyvittää hänelle jo suoritetut vuosimaksut.