Etusivu » DFC MasterCard Bluecard

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

DFC MasterCard Bluecard

DFC MasterCard Bluecard on yksi harvoista oikeista luottokorteista, joita tarjotaan pankkien ulkopuolella. Lue tästä, miten kortti toimii ja kenen sitä kannattaa hakea.

 

Tällainen on DFC MasterCard Bluecard

DFC MasterCard Bluecard on tavallinen MasterCard-luottokortti. Poikkeavaksi sen tekee ensisijaisesti se, että sen tarjoaa DFC Nordic Oy eli entinen Risicum. Yleensä luottokorttia haetaan pankin kautta. Kuten olettaa saattaa, pankin ulkopuolelta luottokortin hakeminen tulee kalliimmaksi kuin pankin välittämä kortti. Vaikka pankkienkin välillä on valtavia eroja hinnoissa, yksikään kivijalkapankki Suomessa ei tarjoa niin kallista MasterCardia kuin DFC Nordic.

DFC MasterCard Bluecardista ei tarvitse maksaa avausmaksuja eikä vuosimaksuja. Kortin voi tilata täysin ilmaiseksi. Kaikki kulut koostuvat nostoprovisiosta ja kuukausittain avoimeen lainasummaan lisättävästä nimelliskorosta. Nostopalkkio on 10 % kunkin ostoksen hinnasta. Kuukausittainen korko on 5 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 500 euron luotolle on 107,32 %.

DFC Bluecardin luottoraja on maltillinen 500 euroa. Periaatteessa kyseessä on korttiin kytkettävä erillinen kulutusluotto. Käytännössä kortti kuitenkin toimii normaalina MasterCardina kaikkialla maailmassa.

Luoton pienin mahdollinen lyhennys on 50 euroa kuussa. Lainan voi maksaa toki pois koska tahansa, jolloin on mahdollista säästää korkokuluissa. Lasku lähetetään joko sähköpostitse tai kirjeitse kerran kuussa.

Ostoksia kortilla tehdään käyttämällä PIN-koodia. Huomaa, että kortilta ei voi suorittaa käteisnostoja eikä sinne voi ladata omaa rahaa, vaan kaikki operaatiot tapahtuvat DFC:n verkkosivujen kautta.

 

DFC MasterCard Bluecard -luottokortin hakeminen

DFC MasterCard Bluecardia haetaan verkon kautta verkkopankkitunnuksilla. DFC suorittaa hakemuksessa annettujen tietojen perusteella luottoriskiarvion ja jos hakija todetaan maksukykyiseksi ja kelvolliseksi omistamaan luottokortin, se postitetaan hänelle ripeästi.

Kortti voidaan myöntää vain 20 vuotta täyttäneelle Suomessa asuvalla henkilölle, jolla on suomalainen henkilötunnus ja luottotiedot kunnossa.

 

Kannattaako Bluecard ottaa?

DFC MasterCard Bluecard on teknisesti ottaen Gibraltarilla toimivan IDT Financial Services -yhtiön korttiluotto, jonka on Suomeen lanseerannut DFC Nordic. Kyseiset yritykset ovat perusluotettavia. Ne tunnetaan melko kalliista luotoistaan, mutta myös siitä, etteivät ne monien muiden nettilainaajien tavoin yritä huijata kuluttajaa. Kaikki luoton kulut ilmaistaan selkeästi ja velallista kohdellaan Suomen lainsäädäntöä noudattaen.

DFC MasterCard Bluecard on kallis luottokortti, mutta ei lainana yhtä kallis kuin osa pankkien ulkopuolisista tililuotoista. Järkevintä olisi hankkia luottokorttinsa pankin kautta, mutta jos tämä ei jostakin syystä onnistu Bluecard on ihan siedettävä vaihtoehto. Ainakin se on edullisempi kuin erilaisia prepaid-luottokortteja netissä kauppavat kilpailijansa.

 

Yhteystiedot DFC

Postiosoite:
DFC Nordic Oy
Yliopistonkatu 29 b A
PL 710
20100 Turku

Email: [email protected]
Puhelinnumero: 020 764 1440
Faksi: 020 764 1442