Etusivu » Credit24 on nyt entistäkin parempi tililuotto

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Credit24 on nyt entistäkin parempi tililuotto

Credit24 on arvosteltu moneen otteeseen netin parhaaksi tililuotoksi tai ainakin yhdeksi parhaista. Nyt Credit24 on uudistunut ja on entistäkin kiinnostavampi lainatuote. Lue tästä, millaisesta luotosta on kyse.

Hae lainaa!
 

Credit24 Joustolimiitti

Jopa 4000 euron suuruinen tililuotto. Ensimmäinen nosto ilmaiseksi.

 

Credit24 Joustolimiitin parhaat puolet pähkinänkuoressa

 • Korkea luottolimiitti.
 • Matala nostoprovisio.
 • Kaksi kuukautta lyhennysvapaata.
 • Ensimmäinen nosto ilmaiseksi.
 • Ei piilokuluja.

 

Credit24 on eräs netin luotetuimmista joustoluotoista

Credit24 Joustolimiitti on IPF Digital Oy:n omistama lainapalvelu, joka uudistunut monta kertaa olemassaolonsa aikana. Tällä hetkellä se on keskittynyt selkeästi hinnoiteltuihin tililuottoihin ja on onnistunut löytämään markkinaraon, jossa se peittoaa hinnoittelullaan useimmat netissä toimivat kilpailijansa.

 

Credit24 Joustolimiitti 200-4000 euron luottorajalla

Credit24 Joustolimiitti on luottorajaltaan 200-4000 euron suuruinen tililuotto. Asiakkaalle avataan yksilöllinen luottotili, jolta hän voi siirtää rahaa pankkitililleen haluamassaan tahdissa vähintään 50 euron suuruisina nostoina.

Lainaa haetaan netin kautta verkkopankkitunnuksilla. Hakijan tulee olla täyttänyt 19 vuotta eikä hänellä saa olla julkisia maksuhäiriöitä. Hakemiseen tarvitaan myös henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Hakemuksia otetaan vastaan vuorokauden ympäri, mutta rahaa siirretään tilille vain klo 8-22.

Tavallisesti päiväaikaan haettu laina siirtyy pankkitilille minuuteissa.

 

Credit24 Joustolimiitin hinta pysyy aina lain säätämissä rajoissa

Monet netissä toimivat tililuotot ovat kalliita. Niiden todellinen vuosikorko kohoaa helposti yli laissa säädetyn 50 % rajan, kun taas Credit24 pysyttelee korkokaton alla. Sinällään kilpailijat eivät riko lakia, sillä korkokatto koskee vain alle 2000 euron lainoja ja tililuotot ovat limiitiltään yleensä tätä suurempia, mutta eivät ne myöskään lain henkeä noudata.

Credit24 Joustolimiitin hinta koostuu 6,95 % nostoprovisiosta ja 40,8 % vuotuisesta nimelliskorosta. Todellinen vuosikorko on enintään 50,2 %, jos noston suuruus on 1500 euroa ja laina maksetaan takaisin osissa 12 kuukauden aikana.

Huomaa, että luotto on monin verroin halvempaa, jos se maksetaan pois yhdessä tai kahdessa erässä.

Credit24 ei peri avausmaksua tai kuukausimaksuja.

Ensimmäinen nosto on ilmainen. Tämä tarkoittaa käytännössä, että jos laina maksetaan takaisin ennen ensimmäistä kuukausierää, sille ei kerry mitään kuluja vaan kyseessä on aidosti ilmainen luotto.

Hae lainaa!

Credit24 Joustolimiitti

Jopa 4000 euron suuruinen tililuotto. Ensimmäinen nosto ilmaiseksi.

 

Credit24 mobiilipalvelu on kätevä

Osoitteessa m.credit24.fi asiakkaat voivat tarkkailla lainatietojaan mobiililaitteiden avulla. Palvelun avulla voi nostaa lainaa, tutkia omia asiakastietoja ja laskuja sekä tilata maksullisia lisäpalveluita, kuten eräpäivän siirron tai maksuvapaan kuukauden.

 

Ok Money on Credit24 Joustolimiittiä halvempi tietyin ehdoin

Useimmat netin tililuotot jäävät kauaksi Credit24:n jälkeen hinnassa. Ok Money kuitenkin onnistuu haastamaan Credit24:n eräällä tärkeällä saralla: Se ei peri nostoprovisiota, joka tarkoittaa, että lainan hinta voi jäädä erittäin alhaiseksi, jos se vain maksetaan pois heti ensimmäisessä kuukausierässä.

Jos Ok Moneyn tililuotto jätetään kuitenkin maksettavaksi minimierissä, se kerryttää melko paljon kuluja. Tämä johtuu siitä, että se perii nimelliskoron lisäksi kuukausimaksuja, joiden suuruus on 6,90 euroa kuussa.

Ok Moneyn muita ominaisuuksia:

 • Kilpailijoista poiketen Ok Moneyn limiittiluotto maksetaan takaisin tasaerissä, joiden suuruus on aina 130 euroa.
 • Lainatilin limiitti on aina 2100 euroa.
 • Lainaa myönnetään 20-75-vuotiaille vakituisesti Suomessa asuville, joilla ei ole maksuhäiriöitä.
 • Hakijan riittävä tulotaso varmistetaan joko lähettämällä sähköisesti palkkatosite tai käyttämällä automaattista Instantor-palvelua.

 

Ok Money Limiitti

Uudenlainen tililuotto. Korkea asiakastyytyväisyys.

 

Euroloan on isompaa lainaa kuin Credit24

Toinen netin tililuotto, joka pystyy kilpailemaan Credit24 Joustolimiitin kanssa on Euroloan.fi. Se tarjoaa netin suurinta tililuottoa – limiitti on jopa 10 000 euroa. Euroloan ei ole kuitenkaan yleensä yhtä edullista kuin Credit24. Sen hinta tosin vaihtelee hakijan taloudellisesta tilanteesta riippuen ja hyvin vakavaraiselle henkilölle Euroloan saattaa parhaimmillaan olla jopa netin edullisin limiittiluotto. Useimmat hakijat eivät kuitenkaan näistä edullisista hinnoista hyödy.

Muita Euroloanin ominaisuuksia:

 • Lainan hinnasto määritellään kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti.
 • Todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,90 % – 50,50 %.
 • Joka kuukausi peritään tilinhoitomaksu, jonka suuruus on enimmillään jopa 24,50 euroa.
 • Euroloan-lainaa myönnetään 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille, joilla on lisäksi vakituinen osoite Suomessa ja ei maksuhäiriöitä. Hakemiseen tarvitaan myös verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

 

Euroloan.fi

Jopa 10 000 euron tililuotto asiakaskohtaisella korolla!

 

Pankkien tililuotot ja luottokortit ovat Credit24:ää edullisempia

Pankkien tililuotot ja perinteiset luottokortit ovat edullisin vaihtoehto limiittiluottoa etsivälle kuluttajalle. Eli vaikka Credit24, Ok Money ja Euroloan voivat olla ihan hyviä ja luotettavia lainoja ja sopia osalle kuluttajista, aivan ensimmäiseksi kannattaa luottoa hakea pankista.

Esimerkiksi Handelsbankenin vakuudeton tililuotto on kokonaiskoroltaan 7,28 %, kun limiitin suuruus on 10 000 euroa ja luotto maksetaan takaisin kolmessa vuodessa. Tämä on monin verroin halvempaa kuin Credit24 Joustolimiitti.

Vastaavasti pankin myöntämä Visa tai Mastercard on paljon nettilainoja edullisempi ja sopii siksi paremmin jatkuvaan kulutuskäyttöön.