Etusivu » Credit24 Autoraha

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Credit24 Autoraha

Credit24 ei ole enää pelkkä tililuotto. Nyt suosittu nettilainoja myöntävä yritys valloittaa myös autolainamarkkinoita. Tutustuimme Credit24 Autoraha -luottoon ja vertailimme sitä kovimpiin kilpailijoihin.

Kannattaako auto hankkia Credit24 Autorahalla? Se selviää nyt.

Hae lainaa! 

Credit24 Autoraha

Jopa 3000 euron suuruinen autolaina. Ensimmäiset kaksi kuukautta ilman korkoa tai kuluja.

 

Mikä Credit24?

Credit24 on IPF Digital Finland Oy:n omistama lainapalvelu, joka tunnetaan tililuotoistaan. Credit24:n tililuotot ovat osoittautuneet monissa nettilainojen vertailuissa edulliseksi – tai jopa edullisimmaksi – vaihtoehdoksi perinteisten pankkilainojen ja luottokorttien ulkopuolella.

IPF Digital Finland on laajentanut kuitenkin äskettäin toimintaansa myös autorahoitukseen. Onko kyseessä varteenotettava vaihtoehto perinteisille autolainoille vai sama vanha Credit24 Joustolimiitti -tililuotto uusissa kuorissa?

Jatka lukemista.

 

Credit24 Autoraha max. 3000 euroa

Credit24 Autoraha on toden totta – toisin kuin perinteiset autolainat – tililuotto. Yleensä autolainat ovat kertalainoja.

Credit24 Autorahan ideana on siis, että asiakkaalle avataan luottokortin tapainen lainatili, jolta asiakas voi nostaa haluamansa määrän rahaa itselleen sopivassa tahdissa. Credit24 Autoraha on jatkuva luotto, jota voi käyttää aina uudestaan, kunhan tietty osuus lainasta on maksettu takaisin.

Credit24 Joustolimiitin korkein mahdollinen luottolimiitti on 4000 euroa, mutta Autorahan vain 3000 euroa. On epäselvää, miksi Credit24 rajoittaa autolainan hakijoiden luottolimiittiä tavallista matalammaksi.

 

Credit24 Autorahan hinta

Credit24 on uusille asiakkaille ensimmäisten kahden kuukauden ajan ilmainen. Eli jos lainan maksaa takaisin tuon kokeiluajan puitteissa, lainasta ei koidu mitään kuluja – ei avausmaksuja, ei korkoa, ei nostokuluja, ei kuukausimaksuja.

Normaalitilanteessa Credit24 Autorahan hinta on vastaava kuin normalain Credit24 Joustolimiitin.

Credit24 Joustolimiitin ja Credit24 Autorahan hinta koostuu normaalitilanteessa kahdesta osasta:

  • Kun rahaa nostetaan lainatililtä, siitä peritään 6,95 % suuruinen nostopalkkio.
  • Joka kuukausi lainaan lisätään nimellikorko, joka on vuositasolla 40,8 % – 95,4 %.
  • Todellinen vuosikorko vaihtelee tilin käyttötavasta riippuen välillä 50,2 % – 153,63 %.
Hae lainaa!
 

Credit24 Autoraha

Jopa 3000 euron suuruinen autolaina. Ensimmäiset kaksi kuukautta ilman korkoa tai kuluja.

 

Mihin Credit24 Autoraha kelpaa?

Käytännössä Credit24 Autoraha on niin pieni laina, että siitä on lähinnä autokaupan käsirahaksi. Se ei ole yhtä suuri ja kattava autolaina kuin monet kilpailijansa.

Entä hinta ja muut ominaisuudet? Onko Credit24 Autoraha parempi vaihtoehto kuin yksikään muu netin kautta haettava suosittu autolaina? Vertaamme nyt Credit24:ää kolmeen kovaan kilpailijaan eli Santanderiin, SAV-rahoitukseen ja A1-autoluottoon.

 

Credit24:n kovimmat haastajat netin autolainoissa

Credit24 ei ole netin tunnetuin eikä suosituin autolaina. Seuraavat kolme autorahoittajaa pitävät hyvin puolensa tulokasta vastaan.

Santander

Espanjalainen Santander myöntää jopa 50 000 euron suuruisia vakuudettomia kulutusluottoja, joiden maksuaika on 10 vuotta ja todellinen vuosikorko alimmillaan vain 7,69 %. Santander on Suomen suurin autorahoittaja ja kääntyminen sen puoleen onkin usein järkevä vaihtoehto. Santanderilla on myös sopimus monien autokauppiaiden kanssa, jolloin autokaupan yhteydessä autorahoitus järjestyy edullisesti ja nopeasti.

Etenkin isompien autolainojen kohdalla Credit24 Autoraha ei pysty haastamaan Santanderia lainkaan ja pienempienkin lainojen tapauksessa hintaero on selkeä.

Ikävä kyllä Santanderin ehdot lainan myöntämiselle ovat melko tiukat. Hakijalla pitää olla ikää vähintään 26 vuotta ja tulot vähintään 16500 euroa vuodessa.

 

Credit24 Autoraha

Jopa 3000 euron suuruinen autolaina. Ensimmäiset kaksi kuukautta ilman korkoa tai kuluja.

 

SAV-Rahoitus

SAV-Rahoitus tarjoaa erilaisia autoihin liittyviä rahoitustuotteita. SAV-Limiitti on SAV-Rahoituksen varsinainen vakuudeton autoluotto.

SAV-Limiitin maksuaika on enintään kuusi kuukautta ja lainaa myönnetään hakijasta riippuen 2500-12000 euroa. Isoimmissa lainoissa vähimmäisikä on 25 vuotta ja pienimmissä lainoissa 18 vuotta.

SAV-Limiitillä voi rahoittaa enintään 65 prosenttia auton ostohinnasta eli SAV edellyttää vähintään 35 % käsirahaa. Ostettavan ajoneuvon ikä saa olla enintään 15 vuotta sen käyttöönotosta. Lainan nimelliskorko on 6,95 % – 9,50 % riippuen ajoneuvon iästä.

Hyvää SAV-Limiitissä on, että yritys rahoittaa myös yksityisten välisiä käytettyjen autojen kauppoja. SAV-Rahoitus ei siis rajoita rahoituspalveluitaan autokauppojen valikoimiin. Sama pätee Credit24 Autorahaan mutta ei moneen muuhun tunnettuun autorahoittajaan.

 

A1-autoluotto

A1-autoluotto on Nordean omistama autorahoituspalvelu. A1-autoluottoa ei haeta erikseen netin kautta, vaan A1 erikoistuu yhteistyöhön autokauppiaiden kanssa. A1-autoluottoa haetaan siis tarpeen mukaan auto-ostosten yhteydessä. Tarkkoja hintoja ei siksi myöskään A1-autoluoton nettisivuilta löydy. Hinnat riippuvat vahvasti tapauksesta ja yhteistyökumppanista.

 

Muista myös pankkilaina

Autolainaa voi hakea helposti myös pankeista. Pankkien tarjoamat autolainat ovat miltei aina edullisempia kuin vain netissä toimivien rahoitusyhtiöiden, kuten Credit24:n, autolainat.

Lähtökohtaisesti autolainana tarjotaan yleensä vakuudetonta kulutusluottoa tai luottokorttia. Jos sinulla on kuitenkin tarjota lainalle vakuuksia, kuten asunto-omaisuutta, korko laskee murto-osaan vakuudettoman autolainan korosta. Auto ei useimmissa tapauksissa kelpaa lainan vakuudeksi. Tunnettun poikkeuksen tähän tekee SAV-Rahoitus.

 

Credit24 Autoraha

Jopa 3000 euron suuruinen autolaina. Ensimmäiset kaksi kuukautta ilman korkoa tai kuluja.

 

Credit24 yhteystiedot

Postiosoite:
IPF Digital Finland Oy
Runeberginkatu 5
00100 Helsinki

Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 0800 144 344