Etusivu » Blue Finance

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Blue Finance

Tämän artikkelin tiedot ovat vanhentuneet. Hae henkilökohtaisia, esihyväksyttyjä lainatarjouksia jopa 15+ pankilta ja luotonantajalta tämän sivun yläreunassa olevan hakemuslomakkeen kautta.

 

Blue Finance Oy tarjoaa 20 – 500 euron pikavippejä täysi-ikäisille suomalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa. Maksuaika on 14 – 30 vuorokautta.

Ennen kuin jatkat lukemista: On epäselvää, onko kyseessä luotettava yritys vai ei. Keskustelupalstojen kommenttien perusteella Blue Financen suhteen on syytä olla varuillaan.

 

Blue Finance ja korkokatto

Kesäkuun alussa 2013 astui voimaan pienten kulutusluottojen korkokatto, joka käytännössä teki pikavippien tarjoamisesta kannattamatonta. Osa vippisivustoista lopetti tässä vaiheessa toimintansa. Osa muutti tuotevalikoimaansa uuteen lakiin sopivaksi. Blue Financen verkkosivuilla ei ole merkkiäkään lakimuutoksen vaikutuksista. Ottaen huomioon, että Blue Financea on muutenkin asiakkaiden keskuudessa syytetty rahastamisesta ja suoranaisesta huijaamisesta, tämä ei ole omiaan lisäämään luottamusta yritystä kohtaan.

 

Pikaluoton hakeminen

Blue Finance Oy on suomalaisomistuksessa oleva pikaluottoyritys. Takaajia tai vakuuksia ei tarvita eikä lainahakemukseen tarvitse liittää tositteita tai todistuksia esimerkiksi tuloista. Vaatimukset ovat vastaavat kuin muissakin pikavipeissä: hakijalla tulee olla osoite Suomessa, suomalainen pankkitili ja puhdas luottotietorekisteri.

Blue Finance Oy:n tarjoamaa luottoa haetaan ilmaisella nettihakemuksella. Ensimmäisellä kerralla asiakasta pyydetään tunnistautumaan palveluun verkkopankkitunnuksilla, jolla varmistetaan hakijan henkilöllisyys. Asiakkaalle myönnetään henkilökohtainen PIN-koodi, jolla luottoa voi seuraavilla kerroilla hakea verkosta tai tekstiviestillä.

Myönnetyt pikavipit ovat suuruudeltaan 20-500 euroa. Ensimmäinen laina voi kuitenkin olla enintään 200 euroa. Luoton kulut ovat lainasummasta riippuen 13-130 euroa ja maksuaika 14-30 vuorokautta. Tarkemmat erittelyt on esitetty taulukossa yrityksen verkkosivuilla. Taulukossa on ilmoitettu myös lain vaatima luoton todellinen vuosikorko jokaiselle lainasummalle. Uutta lainaa voi hakea, kun edellinen luotto on maksettu kokonaisuudessaan pois.

Jos rahaa ei jostain syystä ole pikaluoton takaisinmaksuun vaaditussa ajassa, eräpäivää on mahdollista siirtää viikolla eteenpäin. Siirto tulee tehdä ennen lainan eräytymistä tekstiviestillä, joka tulee lähettää samasta numerosta kuin alkuperäinen laina haettiin. Eräpäivän siirtäminen maksaa 15 euroa, joka veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä. Eräpäivää on mahdollista siirtää useamman kerran. Tämä on yritykselle luonnollisesti hyvä bisnes – 15 euron voitto tulee kuin tyhjästä.

 

Blue Finance -laina ei kannata

Pikavippiä ei kannata hakea. Se on huonoa oman talouden hoitamista. Laina-asiat kannattaa hoitaa pääasiassa pankissa. Myös keskikokoiset pankkien ulkopuoliset kulutusluotot ovat parempi vaihtoehto kuin vippi. Pikavippi on kalleinta mahdollista rahaa. Mieti tarkoin, tarvitsetko vippiä – ja pohdi myös tarkasti onko Blue Finance se turvallisin sivusto, jolla velkaantua.