Etusivu » Big Bank on virolainen laina- ja talletuspankki

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10 000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 210 €. Kuukausierään lisätään 5 € laskutuslisä ja 49 € avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 12 950 €. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %. Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 500 € ja takaisinmaksuajan 1 vuosi on kuukausierä 51.5 €. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 617,97 €. Todellinen vuosikorko 48.78 % . Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 5 kk ja 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Big Bank on virolainen laina- ja talletuspankki

Big Bank on virolainen pankki, joka on ankkuroitunut nyt myös Suomen kulutusluottoapajille. Millaista on Big Bankin laina ja miten se vertautuu muihin kulutusluottoihin? Entä mitä ovat Bigbankin talletustilit? Katso vastaukset tästä.

Siirry sivustolle >>

 

Big Bankin kulutusluotto 3100 – 50 000 euroa

Tällaista on Big Bankin kulutusluotto:

 • Big Bankin lainat ovat suuruudeltaan 3100 – 50000 euroa.
 • Laina tulee maksaa takaisin 6-120 kuukaudessa.
 • Yli 10000 euron ja yli 72 kuukauden lainaa varten tarvitaan yhteishakija eli yksinäiselle hakijalle korkeita lainoja ei myönnetä. Yhdessä toisen henkilön kanssa lainaa haettaessa lainan saamisen todennäköisyys myös paranee ja hinta voi laskea.
 • Pienin mahdollinen kuukausierä on 2000 euron lainalla, kun maksuajaksi on valittu kuusi vuotta. Tällöin erän suuruus on 49 €/kk.
 • Hakijoiden tulee olla vähintään 22-vuotiaita ja joko asua Suomessa oleskeluluvalla tai olla Suomen kansalaisia.
 • Big Bankin lainaa voi käyttää useiden pienempien lainojen yhdistämiseen saman katon alle. Tällä tapaa on mahdollista säästää pikkulainojen korkokuluissa.

 

Big Bankin lainan hinta

Big Bankin lainan hinta vaihtelee asiakkaasta toiseen. Tässä kuitenkin suuntaa-antavia tietoja hinnoista:

 • Big Bankin verkkosivuillaan esittämä arvioitu nimelliskorko 3000 euron lainalle viiden vuoden laina-ajalla on 13,9 % ja todellinen vuosikorko 19,5 %.
 • Kaikista lainoista peritään kuukausittainen 8,50 euron tilinhoitomaksu. Tämä lisätään lainan lyhennyksiin.
 • Alussa tulee myös maksaa sopimuspalkkio, jonka suuruus on 95-195 euroa riippuen lainasummasta. Isommista lainoista peritään isompia palkkio.
 • Maksuaikataulun muutoksista peritään 20-50 euron maksu.
 • Maksumuistutus on 5 euroa.

 

Tällainen on Big Bankin talletustili

Big Bank tarjoaa myös talletustilejä. Toisin kuin useimmat talletustilit, Big Bankin tili ei ole sidottu markkinakorkoihin. Sillä on kiinteä korko, joka tuottaa tallettajalle määräaikaisen sopimuksen puitteissa sovitusti voittoa. Talletuksia suojelee 100 000 euroon saakka täysimääräisesti Viron Takuurahasto. Alkutalletuksen pitää olla vähintään 1000 euroa.

Talletustilin avaaminen ei maksa mitään eikä siitä peritä kuukausikuluja. Tosin jos asiakas haluaa nostaa rahansa pois tililtä ennen määräaikaisen sopimuskauden päättymistä, Big Bank pitää rahoista 2 %.

Big Bank pystyy pitämään yllä säästötilien korkeita korkoja, sillä se sijoittaa rahat määräaikana tarjoamiinsa kulutusluottoihin. Tämä tarkoittaa, että Big Bankin tilille tehdyt talletukset tuottavat yhtiölle enemmän rahaa kuin vaikkapa asuntolainat tuottavat normaalille pankille. Nyt matalien viitekorkojen aikana Big Bankin talletustili on luultavasti yksi tuottoisimmista säästötileistä Suomessa.

 

Bigbank.fi yhteystiedot

Asiakaspalvelun puhelin: 09 4259 9691
Sähköposti: [email protected]
Skype-tunnus: bigbankfi

Postiosoite:
Bigbank
PL 334
00101 Helsinki