Etusivu » ArkadiaRahoitus.fi kilpailuttaa kulutusluottosi

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

ArkadiaRahoitus.fi kilpailuttaa kulutusluottosi

Mikä ihmeen ArkadiaRahoitus.fi? Onko kyseessä oikeasti järkevä lainayritys vai pelkkä pikavippihuijari? Me tutustuimme lainasivuston toimintaan ja selvitimme sen taustat. Lue tästä, kannattaako Arkadia Rahoituksen laina.

Siirry Arkadia Rahoituksen sivuille >>

 

ArkadiaRahoitus.fi tarjoaa monenlaista vakuudetonta lainaa

Arkadia Rahoituksen sivustolla luvataan laajaa valikoimaa vakuudettomia lainoja suomalaisille kuluttajille. Hakuehdot vaikuttavat asiallisilta. Lainaa ei kannata vaivautua hakemaan, jos ei ole täyttänyt 20 vuotta, jos ei ole säännöllisiä palkka- tai eläketuloja tai jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä.

Kaikki Arkadia Rahoituksen lainat ovat vakuudettomia. Lainasumma on 500 – 30 000 euroa ja maksuaikaa tarjotaan tapauksesta riippuen 1-12 vuotta.

Lainaa haetaan verkkolomakkeella. Hakija kertoo lomakkeessa oleellisia tietoja taloudestaan. Lainaa voi hakea yhdessä toisen hakijan kanssa, jolloin lainan saamisen todennäköisyys kasvaa ja myös isompia lainasummia voi olla helpompia saada.

Rahojen käyttötarkoitusta ei tarvitse selitellä. Arkadia Rahoituksen kulutusluotot toimivat siis yhtä hyvin remonttilainana ja autolainana kuin myös tapana rahoittaa elämistä seuraavaan palkkakuittiin saakka.

Mutta tässä kohtaa onkin tarpeen nostaa esiin kiinnostava huomio…

 

ArkadiaRahoitus.fi ei tarjoa itse lainkaan lainaa

ArkadiaRahoitus.fi ei ole lainayritys, vaan kilpailuttajasivusto. Tämä tarkoittaa, että lainahakemusta kierrätettään eri lainayritysten kautta ja etsitään asiakkaalle näin paras mahdollinen tarjous. Tämä säästää aikaa edullista kulutusluottoa tarvoittelevalta kuluttajalta.

Kuluja kilpailuttamisesta ei koidu asiakkaalle lainkaan, vaan lainayritykset maksavat Arkadialle yhteistyöstä.

Hakijalle luvataan lainatarjous sähköpostiin muutaman päivän sisällä. Tarjouksia voi tulla myös useita. Asiakas ei ole sidottu hyväksymään tarjouksia, vaan voi kieltäytyä niistä kohteliaasti.

Jos asiakas hyväksyy lainan, hänestä tulee valitun lainayrityksen asiakas. Arkadia Rahoitus pudottautuu tuossa vaiheessa pois välikäden asemasta ja kuittaa palkkionsa kyseiseltä lainayritykseltä.

 

ArkadiaRahoitus.fi ei ole huijaus, mutta ei kovin hyödyllinenkään palvelu

ArkadiaRahoitus.fi on ihan eettinen toimija. Draivi Median omistamalla sivustolla on useita esikuvia Suomen lainamarkkinoilla, joten mistään kovin erikoisesta liiketoiminnan konseptista ei ole kyse.

Olennainen kysymys kuluttajan mielessä on tietysti, että onko Arkadia Rahoituksen kilpailutuspalvelusta hyötyä?

Kaikissa kulutusluottojen kilpailuttamiseen erikoistuneissa sivustoissa on sama iso ongelma. Niiden yhteistyökumppaneina on vain rajallinen määrä lainaa tarjoavia yrityksiä. Isoin pulma on, että pankit loistavat näillä listoilla poissaolollaan. Ja pankeistahan ne halvimmat lainat löytyvät. Arkadia Rahoituksen kautta ei kannata odottaa saavansa paljoa muuta kuin ylihintaisia pieniä kulutusluottoja tai tililuottoja.

Mutta ei se kokeileminen vaarallistakaan ole. Siis hakemaan vain, jos pankkien ulkopuolisten lainojen vertaileminen kiinnostaa eikä sitä jaksa tehdä itse. Mitäpä siinä voisi hävitä?

 

Yhteystiedot

Postiosoite:
Arkadia Rahoitus
Draivi Media Oy
PL 215
00101 HELSINKI

Sähköposti: [email protected]