Etusivu » Aktia MasterCard PrePaid -luottokortti

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

Aktia MasterCard PrePaid -luottokortti

Prepaid-luottokortteja ei ole Suomen markkinoilla tarjolla monia. Niistä yksi löytyy yllättävää kyllä kivijalkapankin tuotevalikoimasta. Lue tästä, millainen kortti on Aktia MasterCard Prepaid.

 

Aktia tarjoaa nykyään prepaid-luottokorttia

Suomen vanhin yhä nykyään toimiva talletuspankki Aktia on tehnyt merkittävän aluevaltauksen. Tätä ennen prepaid-luottokortteja ovat tarjonneet lähinnä pankkien ulkopuoliset hieman epäilyttävät rahoitusalan yritykset. Nyt Aktia on tuonut markkinoille oman prepaid-luottokorttinsa. Suomaiset kuluttajat toivottanevat kivijalkapankin erittäin tervetulleeksi prepaid-maksukorttien markkinoille.

Aktialla on kahden kaltaisia prepaid-kortteja. Kortin voi hankkia joko lahjakorttina tai useasti ladattavana maksukorttina. Lue alta lisää eri korttityypeistä.

 

Aktia MasterCard Prepaid Ladattava

Aktia MasterCard Prepaid Ladattava on maksukortti, jolle voi ladata 20-2500 euroa rahaa. Kortti on uudelleen ladattava. Kortti toimii kotimaassa ja ulkomailla normaalisti MasterCard-kortin lailla. Sitä voi myös käyttää verkko-ostoksissa. Nostot ja maksut veloitetaan kortin omalta tililtä reaaliajassa.

Prepaid-kortin etuna on turvallisuus. Koska kyseessä ei ole oikea luotto, sen käyttäminen ei voi johtaa velkakierteeseen eikä maksuhäiriöön. Se on myös hyvä väline matkoilla ja muissa olosuhteissa, joissa normaali luottokortti saattaisi altistua väärinkäytölle tai varkaudelle. Prepaid-kortti rajoittaa rahallisia menetyksiä.

 

Aktia MasterCard PrePaid Lahjakortti

Aktia MasterCard PrePaid Lahjakortti on kerran ladattava maksukortti, jonka voi ostaa lahjaksi. Se toimii Suomessa kassoilla ja myös Otto-automaateissa. Korttipaketissa tulee mukana PIN-koodi. Lahjakortin voi ostaa Aktian konttorista tai R-kioskilta.

 

Huomaa myös nämä Aktian prepaid-korttien ominaisuudet

  • Kortti on sirullinen.
  • Kortille ladattu rahasumma ei ole pankkien talletussuojan piirissä. Toisin sanoen kortin arvoa ei korvata, vaikka pankki joutuisi yllättäen maksukyvyttömäksi.
  • Vajaavaltaiselle tai alle 18-vuotiaalle henkilölle Aktia myöntää enintään 500 euron arvoisen prepaid-korttitilin.
  • Jos kortti katoaa, sen mukana mahdollisesti katoavia rahoja ei korvata. Kadonneesta kortista tulee ilmoittaa välittömästi pankille.
  • Aktian prepaid-kortin voi hankkia vähintään 13-vuotiaalle henkilölle. Ostajan tulee olla täysi-ikäinen ja hänellä täytyy olla suomalainen henkilötunnus.