Etusivu » AA-Yleislaina

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

AA-Yleislaina

AA-Yleislaina on yksi monista viime aikoina Suomeen rantautuneista virolaisista lainatuotteista. Kuten muutkaan virolaisten yritysten lainat, AA-Yleislaina ei mitenkään oleellisesti poikkea vakiintuneiden suomalaisten lainafirmojen tuotteista. Katso tästä, millaisin ehdoin AA-Yleislainaa kaupataan ja paljonko se maksaa.

 

Millaista lainaa?

AA-Yleislaina tarjoaa netin kautta pieniä ja keskisuuria, ominaisuuksiltaan hyvin tyypillisiä, kulutusluottoja. Lainojen suuruus on 500 – 2000 euroa. Maksuaikaa on mahdollista pyytää 3 – 24 kuukautta. Kyseessä ei ole varsinainen pikavippi, vaan kulutusluotto.

Nyt, kun markkinat ovat täyttyneet erilaisista tililuotoista, AA-Yleislainan kulutusluotot vaikuttavat kenties hieman vanhanaikaisilta ja jäykiltä. Etenkin, kun niiden hintatasokaan ei ole mitenkään edullinen.

 

Paljonko AA-Yleislaina maksaa?

Nimelliskorko on 8 %. Tämän lisäksi lainasta peritään 198 euron avausmaksu ja kuukausittainen 10 euron tilinhoitomaksu.

AA-Yleislainan verkkosivulla annetaan esimerkki tyypillisestä lainan hinnasta. 2000 euron laina 24 kuukauden maksuajalla maksaa kaiken kaikkiaan 2604,67 euroa. Todellinen vuosikorko on tällöin 27,38 %.

Muut palvelut maksavat seuraavasti:

  • Lainan maksuaikataulun pidentämisestä peritään 30 euron lisämaksu.
  • Postissa lähetetyt maksumuistutukset maksavat 5 euroa. Sähköpostilla ja tekstiviestillä lähetetyt muistutukset ovat ilmaisia.
  • Kerran vuodessa asiakkaalle toimitetaan ilmainen korko- ja saldotodistus. Tätä useammat todistukset maksavat 5 e / kpl.
  • Muuttuneiden yhteystietojen hankinta maksaa 9 euroa.

 

Muita lainaehtoja?

Hakijan on oltava täysi-ikäinen ja hänellä ei tietenkään saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hänellä tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Työsuhde ei saa olla koeajalla. Tulojen tulee selkeästi ylittää menot. Hakijan pitää esittää realistinen tulo-meno -arvio. Jos hakijalla on entuudestaan runsaasti lainaa, AA-Yleislaina todennäköisesti evätään.

 

Miten lainaa haetaan?

Lainahakemus täytetään netissä. Hakemuksen lähettäminen ei maksa mitään. Hakemuksen perusteella hakijalle lähetetään kirjattuna kirjeenä lainasopimus, jonka voi vapaasti hyväksyä tai hylätä. Kun sopimus on allekirjoitettu ja palautettu, rahat siirretään tätä seuraavana päivänä hakijan tilille. Sopimuksen voi myös pyytää sähköpostiin, jolloin se allekirjoitetaan pankkitunnuksilla.

Lainatarjouksen voi myös siirtää syrjään odottamaan myöhempää tarvetta ja ottaa lainan samoilla ehdoilla silloin, kun sille sattuu olemaan tarvetta. Tällainen lainan hakeminen varmuuden vuoksi etukäteen on kuitenkin hieman kyseenalaista oman talouden hoitamista, sillä kenenkään ei pitäisi rakentaa tulevaa taloudenpitoaan ylihinnoiteltujen kulutusluottojen varaan. On myös epäselvää, kuinka kauan AA-Yleislainan tarjous on voimassa. Ei ainakaan pidempään kuin asiakkaan antamat esimerkiksi palkkaa koskevat tiedot ovat yhä päteviä.

 

AA-Yleislaina Oü

AA-Yleislaina Oü on virolainen lainayritys, jolla on sivutoimipiste Espoossa. Yleislaina on hyvin uusi toimija Suomessa eikä heiltä ole saatavilla vielä paljoakaan käyttäjäkokemuksia. On siis liian aikaista sanoa, kuinka luotettava lainayritys AA-Yleislaina on tai onko heidän asiakaspalvelunsa toimiva.

 

AA-Yleislaina yhteystiedot

AA-Yleislaina Oü, Suomen sivuliike
Sinikalliontie 12
02631 Espoo

Puh: 0600 0 2515
Faksi: 09 8565 7003
Sähköposti: [email protected]