Etusivu » 8 luotettavaa kulutusluottoa suomalaisille

Aloita lainan hakeminen tästä:

Ladataan..
1. Täytä hakemus

Valitse haluamasi lainasumma ja täytä nopea hakemus: ei hakemusliitteitä tai verkkopankkitunnistautumista!

2. Valitse sopiva laina

Selaa henkilökohtaisia lainatarjouksiasi, ja valitse lainoista se jonka koron ja kuukausierän koet parhaaksi. Jos et ole tarjontaan tyytyväinen, voit hylätä kaikki tarjoukset ilman mitään sitoumuksia.

3. Nosta rahat tilillesi

Viimeistele hakemus tunnistautumalla valitsemasi pankin tai luotonantajan palveluun. Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat tilitetään yleensä välittömästi.

8 luotettavaa kulutusluottoa suomalaisille

Netti on täynnä epäluotettavia lainayrityksiä. Kokosimme tähän artikkeliin kahdeksan erilaista luotettavaa vakuudetonta kulutusluottoa, joita suomalaisille tarjotaan. Jatka lukemista ja löydä itsellesi sopiva.

 

Näin tunnistat epäluotettavan lainayrityksen

Niin netissä kuin netin ulkopuolellakin erilaiset hämäräperäiset lainayritykset pyrkivät huijaamaan kuluttajia mitä moninaisimmilla tavoilla. Osa tavoista on hienovaraisia ja liikkuu lain harmaalla vyöhykkeellä, kun taas toisinaan kyse on suoranaisesta petoksesta.

Joissakin tapauksessa huijausyritys on mahdollista tunnistaa tiettyjen varoitusmerkkien avulla:

  • Verkkosivu on suunniteltu rumasti ja ammattitaidottomasti. Sivustolla on kirjoitusvirheitä ja merkkejä huonosta suomen kielestä.
  • Sinulla on vaikeuksia hahmottaa, miten lainan lopullinen hinta lasketaan.
  • Et löydä sivustolta vakiomuotoisia eurooppalaisia kuluttajaluottotietoja (joista löytyy mm. lainan todellinen vuosikorko).
  • Lainaprosessin aikana sinut ohjataan epäilyttävän kolmannen tahon puoleen.
  • Jo lainahakemuksen lähettämisestä peritään maksuja.

Jos huomaat jonkin ylläolevista vaaran merkeistä lainaa hakiessasi, harkitse toistamiseen, onko kyseessä oikeasti rehellinen ja lainkuuliainen rahoitusalan yritys.

Seuraavassa listaamme kymmenen luotettavaksi tiedettyä kulutusluottoja tarjoavaa toimijaa. Valikoima sisältää isoja kertalainoja, tililuottoja ja jopa pikavippejä. Sen avulla löytyy sopiva vakuudeton laina moneen tarpeeseen.

 

1. S-Pankin S-Laina

Hae S-Lainaa!

S-Pankin S-Laina on yksi parhaista vakuudettomista lainasta Suomessa. Lainan suuruus on 5000 – 50 000 euroa ja laina-aika 1-12 vuotta.

Lainan hinta riippuu sen suuruudesta ja maksuajasta. Tässä muutama esimerkki, jos laina-aika on viisi vuotta:

  • Lainasumma 10 000 euroa, nimelliskorko 9,669 %, todellinen vuosikorko 11,642 %
  • Lainasumma 20 000 euroa, nimelliskorko 7,669 %, todellinen vuosikorko 8,721 %
  • Lainasumma 50 000 euroa, nimelliskorko 4,669 %, todellinen vuosikorko 5,088 %

S-Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä lainaa haettaessa pankin riski laskee ja näin asiakkaiden on mahdollista saada parempi lainatarjous kuin yksin hakiessa.

 

2. Nordean Joustoluotto

Hae Nordean Joustoluottoa!

Nordea tarjoaa vakuudetonta Joustoluottoa, jonka suuruus on 2000 – 25 000 euroa. Takaisinmaksu on lainatuotteen nimen mukaisesti joustavaa. Kuukausierää voi muuttaa oman rahatilanteen mukaisesti.

Joustoluoton todellinen vuosikorko on 11,3 %, kun lainan suuruus on 5000 euroa ja maksuaika viisi vuotta.

 

3. Santanderin vakuudeton kulutusluotto

Hae Santander-lainaa!

Espanjalainen Santander on Euroopan suurin pankki ja Suomen suurin autolainojen tarjoaja. Santander tunnetaan tämän lisäksi netin kautta haettavista vakuudettomista kulutusluotoistaan.

Santanderin lainasummat ovat 2000 – 50 000 euroa ja maksuaika 2-10 vuotta.

Santanderin kulutusluottojen todellinen vuosikorko liikkuu välillä 4,14 % – 28,18 %. Kyseessä on siis parhaimmillaan erittäin halpa luotto, jopa halvempi kuin perinteisillä suomalaisilla pankeilla.

 

4. Bank Norwegianin vakuudeton kulutusluotto

Hae Bank Norwegianin kulutusluottoa!

Bank Norwegian on Santanderin tapainen vakuudeton luottotuote, jota on mahdollista hakea netin kautta. Norwegian on kuitenkin yleensä hieman kalliimpi vaihtoehto kuin espanjalainen kilpailijansa.

Norwegianin kulutusluotto on suuruudeltaan 1000 – 50 000 euroa ja maksuaikaa myönnetään jopa 15 vuotta. Lainan todellinen vuosikorko pienissä lainoissa enimmillään 37,97 %.

10 000 euron lainan todellinen vuosikorko on kuitenkin vain 13,99 %, kun maksuaika on viisi vuotta. Isojen lainojen kohdalla Norwegian onkin sangen kilpailukykyinen vaihtoehto.

 

5. Bigbankin vakuudeton Nopsalaina-kulutusluotto

Hae Bigbank-lainaa!

Virolainen Bigbank on hieman samanlainen lainavaihtoehto kuin Santander ja Norwegian. Bigbank myöntää Nopsalaina.fi-palvelunsa kautta 2000 – 40 000 euron vakuudettomia kulutusluottoja, joiden maksuaika vaihtelee puolesta vuodesta kymmeneen vuoteen.

Nopsalainan todellinen vuosikorko on enintään 32,03 % ja alimmillaan vain 9,93 %.

Esimerkiksi jos lainasumma on 6000 euroa ja maksuaika 5 vuotta, todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 14,26 %.

 

6. Credit24 Joustolimiitti

Hae Credit24 Joustolimiittiä!

Huomattavasti yllä listattuja isoja kulutusluottoja kalliimpi lainavaihtoehto on Credit24. Se myöntää tililuottoja, joiden limiitti on suurimmillaan 4000 euroa.

Luottotili kerryttää hintaa sitä enemmän, mitä enemmän sitä käytetään. Jokaisesta nostosta peritään 6,95 % provisio, joka on matalampi osuus kuin useimmilla kilpailijoilla. Jos avoin laina maksetaan takaisin ennen ensimmäistä kuukausierää, muita kuluja ei kerry.

Lainan voi vaihtoehtoisesti maksaa takaisin erissä, jolloin sille tulee huomattavasti enemmän hintaa. Suurimmillaan todellinen vuosikorko voi kivuta jopa 153,63 prosenttiin. Credit24 Joustolimiittiä kannattaakin käyttää harkiten ja vain lyhyinä nostoina.

 

7. Credigon pikavippi

Hae Credigon vippiä!

Credigo on kansainvälinen pikavippiyritys. Se tarjoaa selkeästi hinnoiteltuja ja luotettavia luottoja, joiden suuruus on 100-2500 euroa. Maksuaika vaihtelee puolen vuoden ja viiden vuoden välillä. Credigon lainojen hinnat ovat aina kuluttajasuojalain mukaisissa rajoissa eli alle 50,5 %.

Credigon lainojen hinta on helppo arvioida, sillä kulut koostuvat vain kuukausittaisesta nimelliskorosta, jonka suuruus on lainasummasta ja -ajasta riippuen 3,25 % – 3,42 %. Muita kuluja ei ole.

 

8. Ferratumin ilmainen Koroton-pikavippi

Hae Ferratum Koroton -pikavippiä!

Kalliita tililuottoja kauppaava Ferratum on uusille asiakkaille todellinen löytö. Tämä johtuu siitä, että Ferratumilta haettu ensimmäinen laina on ilmainen. Sen suuruus on enintään 300 euroa ja maksuaika 7-30 vuorokautta. Jos Ferratum Koroton -vippi maksetaan takaisin ajallaan, sille ei kerry minkäänlaista korkoa. Muista kuitenkin huolehtia lainan takaisinmaksusta, muuten joudut pulittamaan muistutus- ja perintäkuluja.