Ekstraluotto on lopettanut toimintansa. Saman kokoista lainaa myöntää edelleen Ostosraha ja Halens-laina.

Ekstraluotto.fi on J.W.-Yhtiöt Oy:n omistama lainasivusto. J.W. tunnetaan parhaiten vierailustaan Helsingin Sanomien ylläpitämällä yritysten mustalla listalla johtuen siitä, ettei se ollut kuluttajaviranomaisen kehotuksista huolimatta suostunut palauttamaan rahoja kehitysvammaiselle hakijalle. J.W.-Yhtiöt omistaa myös Reissuvippi-sivuston.

Kuka voi saada lainaa?

Ekstraluoton lainaehdot muistuttavat normaalien pikavippisivustojen ehtoja. Lainat on tarkoitettu yli 25-vuotiaille raha-asiansa hyvin hoitaneille Suomen kansalaisille, joilla on vakituinen osoite Suomessa. Luotonhakijan tulee olla luottokelpoinen, ja hänellä on oltava julkinen matkapuhelinliittymä. Ekstraluon palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla ja myöhemmin henkilökohtaisella PIN-koodilla, jonka saa palveluntarjoajalta. Luotonhakijoiden henkilötiedot tarkistetaan väestötietojärjestelmästä ja luottotietorekisteristä. Luotonmyöntäjä arvioi hakijan luottokelpoisuuden ja tekee riskiarvioon perustuvan luottotarjouksen, joka voi poiketa luotonhakijan toivomasta summasta.
Luottohakemus on aina henkilökohtainen ja luotonantaja voi hylätä hakemuksen ilman erikseen mainittua syytä.

Millaista lainaa myönnetään?

Ekstraluotto.fi:n lainasummat ovat suuruudeltaan 300 – 4000 euroa. Kaikkein suurimpia lainoja ei kuitenkaan myönnetä ensilainana. Laina-aika on 3 – 12 kuukautta ja maksueriä sopimuksesta riippuen yksi tai useampia. Lainaehdot löytyvät täältä.

Luotolle kertyy korkoa siitä hetkestä lähtien kun luottosumma on maksettu asiakkaan tilille. Luoton korko on kiinteä 26 % ja tämän päälle lisätään vielä erilaisia lisäkuluja. Esimerkiksi 2000 euron luoton todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 127,56 % kaikkien kulujen kanssa kun takaisinmaksuaika on 12 kuukautta.

Ekstraluotto ei ole suinkaan kallein pankkien ulkopuolinen kulutusluotto, mutta häviää kirkkaasti pankkilainalle. Suosittelemme hoitamaan laina-asiat ensisijaisesti pankin konttorissa.

Ekstraluotto Pro yrityksille

Ekstraluotto tarjoaa kulutusluottoja myös yrittäjille. Yli 25-vuotiaille yrittäjille tarkoitettu lainapalvelu tarjoaa 400 – 5000 euron luottoja 4-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Ekstraluoton lainat ovat niin kalliita, että niihin turvautuminen on kiistatta merkki epäonnistumisesta yrityksen talouden hoitamisessa.

Ekstraluotto.fi yhteystiedot

J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti

Sähköposti: asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi
Puh: 0600 30 31 31

Jaa artikkeli kavereillesi